Ontzorgen

Versluis Handel en Techniek neemt u de zorgen betreft al onze diensten uit handen, zodat u zich kan focussen op de belangrijkste werkzaamheden binnen uw bedrijf. Wij staan persoonlijk voor u klaar, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt bij het regelen van uw technische handel/processen. Hieraan wordt inhoud gegeven door materialen in te kopen, deze materialen te bewerken en de assemblage te bewerkstelligen, dus met andere woorden: van tekening tot eindproduct aan te kunnen bieden.

Wij analyseren en bespreken elk project uitvoerig om maximale kwaliteit en service bij het ontzorgen te leveren. Hierbij  staan  uiteraard uw wensen gedurende de samenwerking met Versluis Handel en Techniek centraal. Wij kijken dan ook kritisch naar hetgeen wat het beste voor u is en hoe wij u daarin  van  dienst kunnen zijn. Ook de kwaliteit in combinatie met de doorlooptijd en de juiste prijs vinden wij daarbij belangrijk.

Wij beschikken over een groot netwerk van machinefabrieken die ieder hun eigen specialisatie hebben en daardoor uw product tegen concurrerende prijzen kan vervaardigen.