Versluis Handel en Techniek biedt u ook technische ondersteuning

Deze technische ondersteuning is voornamelijk voor het ontwikkelen van nieuwe ontwerpen en het verbeteren van bestaande ontwerpen (met het oog op de kostenbesparing die gerealiseerd zou kunnen worden op machinale bewerkingen). In de afgelopen jaren heeft Versluis Handel en Techniek veel ervaringen opgedaan. Hierbij is ook de kennis van het productieproces in de loop der jaren dermate hoog opgebouwd, dat wij deze graag delen met de klanten.

Versluis Handel en Techniek adviseert u graag, in overleg met de engineer, bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Daarnaast houdt Versluis Handel en Techniek rekening met effectiviteit en efficiëntie binnenin het productieproces.
Tevens bieden wij u technische ondersteuning bij uw bestaande producten. Er wordt met name gefocust op de verbetering van uw bestaande product(en).

Ook bij het productieproces van bestaande producten is effectiviteit en efficiëntie belangrijk binnen het proces. Door een efficiënter productieproces te creëren is een beter en goedkoper eindproduct te realiseren. Met de jarenlange ervaring die Versluis Handel en Techniek heeft, bieden wij u de mogelijkheid om uw bestaande producten goedkoper en beter te produceren.