Versluis Handel en Techniek

is een dynamisch bedrijf dat optreedt als toeleverancier bij de fabricage van afsluiters en modificatie van bestaande afsluiters en appendages in de olie- en aardgasbranche. Versluis Handel en Techniek BV, heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van aardgas-, regel- en beveiligingsapparatuur.

De werkzaamheden van Versluis Handel en Techniek worden ook uitgevoerd voor andere branches. Wij verzorgen alle metaalbewerkingen voor onder andere medische, constructie-, scheepsbouw-, offshore- en voedingsmiddelenbedrijven. Met een breed netwerk, flexibiliteit en service vormen wij een prima schakel tussen u en fabrikanten/machinefabrieken. De communicatielijnen binnen de organisatie houden wij zo kort mogelijk.

Professionaliteit en perfectie

Sinds april 2008 is het team van Versluis Handel en Techniek actief op de markt om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Lekkerkerk. De certificeringen van Versluis Handel en Techniek tonen de betrouwbaarheid, professionaliteit en perfectie die wij ook nastreven in onze bedrijfsvoering.

De klant staat bij ons in een hoog vaandel, wij kijken dan ook kritisch naar hetgeen de beste oplossing voor u is en hoe wij u daarin persoonlijk van dienst kunnen zijn. Deze succesvolle formule heeft ertoe geleid dat Versluis Handel en Techniek sinds de oprichting in 2008 zich heeft kunnen bewijzen als betrouwbare leverancier voor al uw metaalbewerkingen.

U kiest voor vertrouwen

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Professionaliteit
  • Breed netwerk
  • Flexibiliteit